Wednesday, September 5, 2012

Ce spune despre tine culoarea lacului de unghii

Orice alegere pe care o faci, in materie de , cosmetice, etc. transmite informatii despre tine, ca persoana. Pana si a lacului de unghii pe care il porti.

Astfel:

Roz-intens: Femeile care poarta aceasta sunt sexy, chic si indraznete. Este o feminina care atrage atentia, asa ca trebuie sa fii foarte increzatoare atunci cand o porti. Daca optezi pentru o astfel de manicgiura creeaza un echilibru cu o pedichiura in tonuri neutre. 
Galben: Ideal pentru le cu un simt unic al ului, acest este tot mai in voga. El este rezultatul unei imbinari a ului boem cu cel rock. Chiar daca nu isi doresc sa iasa in evidenta, cele care poarta aceasta vor fi usor remarcate asa ca trebuie sa o completeze cu o indrazneata.
 Coral: Este o feminina si o declaratie de iubire a verii. Cele care o aleg sunt fericite sau isi doresc sa fie fericite. Se potriveste perfect cu orice lejera de vara iar tonurile de piersica se asorteaza oricarei nuante piele.

Verde-neon: O e care poarta aceasta pe unghii este energica si plina de viata. Este genul de persoana care considera ca viata e prea scurta si trebuie traita din plin. Este adesea o persoana care lucreaza intr-un mediu neconventional si ii place sa fie mereu in pas cu.Culoarea se potriveste perfect unei pedichiuri care sa iasa in evidenta.
Alb: O e care alege oja alba este o fire increzatoare, o iate clasica si puternica. Este foarte stapana pe sine si nu poate fi convinsa sa-si schimbe conceptiile. Nu-i place sa fie distrasa de culori puternice asa ca alege o manichiura care nu iese in evidenta.
Roz pal: Femeile care aleg pentru unghii lacul roz pal sunt feminine si conservatoare. Adopta tinute clasice si intotdeauna bine aranjate. Este a ideala pentru a de cariera, care isi doreste un aspect bine ingrijit. Culoarea roz se potriveste de minune tinutelor office, purtate in timpul intalnirilor elegante si la birou.
Rosu: Aceasta universala a alegantei - rosu - inspira romantism dar si putere, si se potriveste perfect i indragostite care isi doreste sa-l atraga pe ul de langa ea. Este potrivita pentru intalnirile romantice si evidentieze un temperament incendiar si o atutidine open-minded. Lacul rosu se poate purta simultan si la manichira si la pedichiura.


Albastru: Lacul de unghii albastru transmite lumii ca esti o fire tanara si mereu in cautarea de tentatii noi. In mare voga vara asta, albastrul le transmite celorlalti ca esti un adevarat -setter, dar in acelasi timp, o e cu picioarele pe pamant. Pentru ca este o care acapareaza toata atentia este bine sa fie purtata fie doar la manichiura fie doar la pedichiura, si completata de o nuanta mai subtila.
Auriu: Lacul auriu este pentru le care stiu ce inseamna , stiu ce se poarta si ce nu, si stiu cum sa asorteze diferite piese vestimentare, din diferite uri. Cel mai bine se asorteaza cu metalice sau predominant negre
Mov: Nuantele de mov sunt sofisticate, se potrivesc de minune i moderne de afaceri si unei firi boeme, in acelasi timp. Movul inchis este o alternativa la rosu intens, iar nuantele de mov mai deschise sunt o alternativa la roz si coral - asa ca se potrivesc atat pentru e de zi dar si de seara.

No comments:

Post a Comment