Wednesday, August 22, 2012

Idei de machiaj pentru Revelion 2012-2013



Un machiaj fara de cusur in noaptea dintre ani necesita timp mai mult fata de cel uzual si o combinatie fabuloasa de culori. Nu ai idee ce tip de machiaj ti se potriveste? Ce culori se asorteaza tinutei si te pot scoate in evidenta? 

Urmareste cu atentie pasii de mai jos si vei obtine cu siguranta un make-up mai mult decat reusit.

1. Machiajul natural


Daca nu iti place sa ai fata incarcata de machiaj si iti place totul sa fie cat mai natural, iata ce ai de facut:
- foloseste o crema hidratanta sau aplica o baza de machiaj;
- alege-ti nuanta si fondul de ten preferat, aplica-l cu ajutorul degetelor, nu cu un burete pentru ca aspectul nu va fi cel scontat, iar tenul va parea incarcat;
- aplica o singura nuanta de fard, alege culorile pamantii sau deschise si sidefate;
- traseaza o linie contur pe pleoapa superioara cu un creion kajal;
- aplica mascara;
 - in obraji aplica un blush rozaliu sau peach;
- pe buze foloseste un luciu roz sau incolor.
2. Cat Eye Make-Up
Cand vine vorba de petreceri, machiajul "ochi de pisica" este intotdeauna alegerea potrivita. Este un make-up indraznet si de efect, insa iti trebuie destul de multa indemanare pentru a-l realiza.
- foloseste o crema hidratanta sau aplica o baza de machiaj;
- alege-ti nuanta si fondul de ten preferat (este bine sa fie cu o nuanta sau doua mai inchis decat culoarea tenului tau). Se poate aplica si cu un burete sau cu o pensula speciala; 
- in ceea ce priveste machiajul ochilor, aici poti sa optezi pentru o combinatie de doua nuante ale aceleiasi culori, plus una neutra, doar sidefata pentru partea de sub sprancene; 
 Spre exemplu, alege doua nuante de albastru, una deschisa si sidefata si una mai inchisa. Aplic-o pe cea deschisa incepand cu coltul interior al ochiului, pana spre jumatatea pleoapei, iar pe cea inchisa de la jumatate spre exterior. Incearca sa formezi o codita din fard in coltul exterior al ochiului; 
 - in functie de preferintele tale traseaza cu un creion kajal negru sau cu tus o linie incepand cu coltul interior al ochiului si depasindu-l pe cel exterior, cu o codita cu marginea indreptata in sus.
- poti incheia machiajul ochilor aici sau poti continua pe pleoapa inferioara, cu acelasi kajal, sa trasezi o linie fina sub ochi, pe care sa o unesti cu cealalta de deasupra exact in coltul exterior al ochiului.
- in obraji poti folosi un blush roz, peach sau chiar inspre maroniu, in functie de machiajul ochilor si se culoarea vestimentatiei.
- pe buze poti folosi rujuri rosii, trendul acesei ierni, sau orice alta culoare aleasa de tine, cu conditia sa se asorteze tinutei.


3. Look extravagant
Se urmeaza toti pasii de la punctul doi. In ceea ce priveste machiajul ochilor, se pot folosi mult mai multe nuante, culori tipatoare combinate cu negru. Aici se pot aplica gene false, se pot realiza desene pe fata, incepand cu coltul exterior al ochilui.
Sub ochi se pot trasa linii cu alte culori decat negru, pentru un efect cat mai mare.



No comments:

Post a Comment