Wednesday, August 22, 2012

Secrete de frumusete de la Scoala de Machiaj



Toate femeile au zile cand ies pe fuga din casa, nu au timp sa isi aranjeze parul, ca sa nu mai vorbim de un machiaj aplicat ca la carte. 
Secretul in a arata impecabil in fiecare zi nu etse sa petreci ore intregi in fata ocglinzii, ci sa stii cum sa folosesti cateva trucuri sigure, aplicate si de specialistii in machiaj.
 Amesteca primerul cu fondul de ten
Fondurile de ten opace arata ca o masca pe fata si nu sunt tocmai potrivite pentru folosirea zilnica. Pentru a stirbi din puterea de acoperire a fondului de ten, amesteca-l cu primerul pentru fata. De regula, primerul se aplica inainte de fondul de ten, pentru a-i mentine durabilitatea pe parcursul zilei, insa amestecate, cele doua iti vor acoperi perfect imperfectiunile, se vor mentine pe fata si se vor indinte perfect.
 Corecteaza forma fetei
Nicio femeie nu etse perfect multumita de fata ei, indiferent cat de bine arata. Secretul, spun expertii, este controlul iluminatoarelor si a umbrelor. Tot ce este mai deschis ca nuanta decat pielea face zona respectiva mai proeminenta, iar tot ce este inchis estompeaza.
 Culori contrastante cu culoarea ochilor
Pentru a alege cel mai bun fard pentru ochi, cel mai important lucru este sa stii care sunt nuantele care ti se potrivesc.
Ochi albastrii - oranj. Nu te gandi la culoarea portocalei, ci la nuante mai deschise, de genul piersicii.
Ochi verzi - rosu. Mai nimeni nu isi contureaza ochii cu rosu, de aceea se folosesc subtonuri a culorii pasiunii: culoarea vinului sau pruna.
Ochi caprui - maroul este o culoare neutra, deci orice alta culoare etse potrivita. Dar cele si cele mai flatante sunt albatru si mov.

No comments:

Post a Comment