Wednesday, August 22, 2012

Idei de coafuri pentru vara 2012



Caldura te sufoca, parul lasat liber devine insuportabil... si te gandesti ce alte coafuri ai putea sa iti faci in afara de banala coada de cal sau cocul simplu.

Coafurile simple si feminine sunt perfecte pentru tine, este incredibil cate poti face cu cateva codite impletite  sau rasucite! 
Spre exemplu, fa-ti 4-5 codite impletite subtiri in partea din spate si apoi rasuceste-le si prinde-le cu agrafe. Efectul vizual va fi unul neasteptat!
Daca nu vrei sa ai parul strans si neted in partea din fata, poti impleti alte doua codite si prinde cu agrafe in partile opuse sau, pur si simplu, sa iei bretonul sau o suvita groasa de par din zona fruntii pe care sa o tapezi putin si prinde cu o agrafa.
Aceste coafuri se pot face indiferent daca ai parul drept, cret sau ondulat!
O alta idee, speciala pentru parul drept, este cea in care iti "creponezi" mai multe suvite cu ajutorul unei placi speciale, iar apoi le prinzi intr-o coada de cal. Partea de sus a parului trebuie lasata bufanta, umflata, iar coada lasata intr-o parte.
O alta coafura care se potriveste tuturor tipurilor de par este cea in care iti faci o coada impletita in zona fruntii, de-o parte si de alta a a capului, iar in zona in care se termina si se prinde sa fie strans restul parului intr-o coada de cal, lasata sa cada pe un umar.
 O idee sexy si feminina de coafura este cea in care iti prinzi coada de cal intr-o parte, nu inainte de a lasa parul foarte drept usor umflat in zona de sus. Coada trebuie apoi rasucita cu ajutorul unui ondulator sau cu ajutorul degetelor si a unui fixativ.

No comments:

Post a Comment