Wednesday, August 22, 2012

Ten stralucitor, pentru vara



Una dintre tendintele acestei veri, in materie de machiaj, este pielea stralucitoare. Efectul radiant poate fi obtinut prin mici trucuri de make-up, chiar si pe un ten tern sau obosit.

Pasul 1: Exfoliaza cel putin o data pe saptamana
Nu poti obtine o piele fina daca tenul este acoperit de celule moarte. Foloseste saptamanal un scrub de fata sau o crema pentru a indeparta pielea moarta. 
Pasul 2: Hidrateaza tenul cu fiecare ocazie
Secretul pentru o piele sanatoasa, in fiecare sezon, este o hidratare corespunzatoare. Foloseste un ser sau o crema intens hidratante, atat pentru ingrijire dar si pentru protectie impotriva factorilor externi (praf, bacterii, etc). 
Pasul 3: Foloseste un spray de fata pentru revigorare
Daca in tipul zilei simti ca tenul tau isi pierde stralucirea, nu este nevoie sa reaplici machiajul, ci este suficient sa-l revigorezi cu un spray de fata sau o apa termala. 
Pasul 4: Creeaza o stralucire subtila cu un autobronzant lichid
O nota subtila de culoare pote fi obtinuta cu un strop de autobronzant lichid amestecat in crema de fata. Aplica amestecul cu varful degetelor,in pometi, si apoi intinde-l pe toata fata. Definitiveaza cu un praf de pudra bronzanta.
Pasul 5: Foloseste o pudra iluminatoare
In zilele toride poti inlocui cu succes fondul de ten cu pudra datorita consistentei uscate. In plus, pudrele contin si particule minerale care confera pielii un aspect radiant. Trebuie doar sa ai grija sa alegi o pudra cu maxim un ton sau doua mai inchisa decat nuanta naturala a tenului tau.

No comments:

Post a Comment