Wednesday, August 22, 2012

Cea mai mare teama a femeilor? Sa fie vazute fara machiaj



Machiajul este motivul pentru care femeile petrec atat de mult timp in oglinda. Tocmai de aceea, doua treimi dintre acestea se declara mult prea speriate sa mearga la serviciu fara a avea fata complet "refacuta" cu ajutorul produselor cosmetice.

Sa iasa in public fara machiaj e cea mai mare temere a femeilor si este un gand mai stresant decat ideea de prima intalnire, un discurs in public sau un interviu pentru un loc de munca.
 Totusi, doua treimi dintr-un grup de 3000 de femei se simt suficient de increzatoare incat sa-si lase prietenii, familia si iubitul sa le vada cu fata lor naturala. 70% dintre femeile care au participat la studiul organizat de "Vitality Show" nu doresc sa fie vazute nemachiate de catre colegi sau sefi.
 Pentru a masca aceasta neincredere, femeile se trezesc mai devreme cu o jumatate de ora decat colegii lor de sex masculin, tocmai pentru a se machia. In medie, o femeie petrece 21 de minute pentru a fi gata sa iasa din casa.
 91% dintre femei au spus ca mai degraba ar anula prima intalnire cu un barbat decat sa mearga fara machiaj. 31% dintre doamne nu merg la sala de sport fara machiaj si, in mod uimitor, una din sase femei nu deschide usa daca nu este machiata!

No comments:

Post a Comment