Thursday, August 23, 2012

Trei metode prin care te trezesti cu un par superb


Dimineata, rutina de frumusete trebuie sa fie cat mai rapida si usor de realizat. Parul sa cele mai multe batai de cap, mai ales daca iti doresti sa arate mereu perfect.
Daca seara te speli pe cap si iti este cam lene sa te ocupi de aranjarea lui, dimineata poti avea mari surprize. Printre cele mai mari greseli pe care le poti face este sa dormi cu parul ud, infasurat in prosop. In mod sigur, a doua zi, parul tau va avea o "stare" extrem de proasta.
 Pentru mai mult volum, cand te trezesti
Pulverizeaza pe tot parul un spray pentru volum. Scutura parul cu mainile in timp ce produsul se usuca. Apoi prinde parul intr-o coada de cal in varful capului si infasoara coada ca intr-un coc lejer. Fizeaza cocul cu cateva clame. Dimineata, desprinde cocul si "piaptana" parul cu degetele.
 Pentru bucle dis-de-dimineata
Aplica o spuma usoara de la varfuri pana la radacina. Separa parul in doua sectiuni cu ajutorul unei carari facute pe mijlocul capului. Impleteste fiecare parte de la mijloc in jos. Prinde fiecare coada cu un elastic fara metal. Dimineata, desprinde cozile, aplica un spray pentru stralucire so trece-ti degetele prin par.
 Pentru par disciplinat
Aplica un balsam de par de tip leave-in si piaptana parul cu un pieptene cu dinti rari. Desparte parul de la mijloc si imparte fiecare sectiune in trei parti. Incepand de la varful celei mai mici sectiuni, fa o buclape care sa o ulezi spre radacina. Prinde bucla cu o clama. Repeta procedeul pentru fiecare sectiune din par. Dimineata, scoate agrafele si pulverizeaza apa in par pentru a evidentia buclele si pentru a elimina efectul static.

No comments:

Post a Comment