Wednesday, August 22, 2012

Trucuri de machiaj profesional



Cand vine vorba de machiaj, trebuie sa inveti continuu! Trebuie sa tii cont de tendinte, de evenimente, de culori la moda, de noile conbinatii de produse. Pentru a realiza un machiaj perfect este de preferat sa tii cont de sfaturile expertilor.
Iata mai jos cateva dintre ele:

Fundatie
Cand vine vorba de tenul gras trebuie sa acorzi o mare atentie bazei de machiaj. Pentru a scapa de zonele uleioase din zona T trebuie sa amesteci pe partea superioara a mainii putin fond de ten cu pudra pulbere. Aceasta combinatie iti garanteaza un look mat. Nu este nevoie sa folosesti acest truc pe toata fata, in schimb il poti limita numai pe locurile delicate.
Amestec culori
Pentru a obtine un machiaj perfect al ochilor este important sa combini mai multe nuante de culoare. Secretul machiajului sta in amestecul culorilor.
Profesionistii sfatuiesc sa se aplice un singur strat din doua nuante ale unei culori: cea deschisa si cea inchisa. Creaza un efect uniform si sofisticat utilizandu-ti degetul aratator pentru a combina nuantele.
In locul in care cele doua nuante se intalnesc trebuie tapat usor cu buricele degetelor. Apoi poti folosi o pensula pentru a finisa machiajul.
Mascara
Aplica un strat subtire de mascara pe gene. Atunci cand se creaza depozite de rimel pe gene sterge-le usor cu un servetel umed. Include acest ritual in machiajul tau zilnic pentru a evita look-ul de panza de paianjen al genelor.
Machiaj natural
Pentru a crea un look natural cel mai bine este sa utilizezi farduri de pleoape sidefate. Nuantele nude si neutre sunt perfecte pentru a atrage atentia. Aplica nuantele de fard numai pe pleoapele superioare si apoi amesteca-le cu ajutorul degetului aratator si al pensulelor.
Trucul buzelor rosii
Buzele rosii sunt look-ul momentului, mai ales daca tenul si machiajul este mai palid. Asadar sari peste aplicarea blush-ului pentru atunci cand aplici ruj rosu. Un blush aprins la culoare iti poate ruina look-ul.

No comments:

Post a Comment